Publikavimo data: 2024-06-09
Maltos vištienos grynuoliai
Sultinga, švelni vištiena su traškia duonele patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jį gaminsite daugybę kartų.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite šakute su trupučiu druskos.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite prieskonius, papriką ir šiek tiek pasūdykite. Gerai išmaišykite. Ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Išminkykite juos iš viršaus ir apačios.
Žingsnis 3
Persijokite miltus ir rutuliukus pakaitomis iš visų pusių pamerkite į miltus.
Žingsnis 4
Tada kiekvieną rutuliuką panardinkite į kiaušinį.
Žingsnis 5
Ir iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite pakankamai aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Kai aliejus įkaista, sudėkite grybukus. Ir apkepkite iš visų pusių.
Kategorijos