Maltos vištienos grynuoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Maltos vištienos grynuoliai

Sultinga, švelni vištiena su traškia duonele patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jį gaminsite daugybę kartų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite šakute su trupučiu druskos.

Žingsnis 2

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite prieskonius, papriką ir šiek tiek pasūdykite. Gerai išmaišykite. Ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Išminkykite juos iš viršaus ir apačios.

Žingsnis 3

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 3
Persijokite miltus ir rutuliukus pakaitomis iš visų pusių pamerkite į miltus.

Žingsnis 4

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 4
Tada kiekvieną rutuliuką panardinkite į kiaušinį.

Žingsnis 5

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 5
Ir iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Maltos vištienos grynuoliai Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite pakankamai aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Kai aliejus įkaista, sudėkite grybukus. Ir apkepkite iš visų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos