Publikavimo data: 2025-08-18
Mamos barščiai. "Tu negali manęs išvežti".
Niekada nesu ragavęs geresnių nei mamos barščių. Jis būna nepaprastai skanus, sotus, turtingas vitaminų, su mažais jautienos gabalėliais kiekvienoje lėkštėje.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka, burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, svogūnus smulkiai supjaustykite, bulves supjaustykite kubeliais, kopūstus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Kai skystis išgaruos, sudėkite svogūnus (1/2 viso svogūno) ir kepkite, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Atskiroje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus (1/2 likusio svogūno) ir morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į apkeptas daržoves įpilkite nedidelį kiekį pomidorų sulčių ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Į 8 litrų puodą sudėkite keptą jautieną ir virkite 3 valandas, sudėkite burokėlius, virkite 20 minučių, sudėkite bulves, virkite 20 minučių, sudėkite kopūstus, virkite 10 minučių, supilkite kepsnius, druską, prieskonius, supilkite citrinos sultis, pupeles, suberkite žoleles, virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštus barščius patiekite lėkštėje.
Kategorijos