Mandarinų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mandarinų blyneliai

Kiniški mandarinų blyneliai - tai ploni blyneliai iš paprastos tešlos, kurie dažniausiai patiekiami su Pekino antimi. Juos taip pat galima gardinti daržovėmis arba kita kepta mėsa, pavyzdžiui, vištienos kebabu. Tokių blynų gaminimo paslaptis - ne tik tešlos minkymas verdančiame vandenyje, bet ir sezamų aliejaus naudojimas, dėl kurio mandarinų blyneliai tampa minkšti ir kvapnūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Miltus supilkite į gilų dubenį. Į miltus supilkite verdantį vandenį ir mediniu šaukštu pradėkite minkyti tešlą. Kai temperatūra šiek tiek nukris, išverskite ją ant stalo ir rankomis užminkykite minkštą ir elastingą tešlą. Grąžinkite tešlą į dubenį ir uždengę drėgnu virtuviniu rankšluosčiu palikite pusvalandį pailsėti.

Žingsnis 2

Mandarinų blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Padalykite tešlą į 4 dalis. Kiekvieną dalį iš eilės susukite į maždaug 4-5 cm skersmens dešrelę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Paimkite po du gabaliukus, kiekvieną iš jų susukite į rutuliuką, tada iš jų iškepkite plokščius pyragėlius. Vieną plokštainį pamirkykite sezamų aliejuje, ant viršaus užspauskite plokštainį iš antrojo kamuoliuko ir sujungtus plokštainius susukite į vieną labai ploną maždaug 12-15 cm skersmens plokštainį. Įkaitinkite sausą keptuvę ir kepkite blynelius po 15-20 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos