Mandarinų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mandarinų blyneliai

Kiniški mandarinų blyneliai - tai ploni blyneliai iš paprastos tešlos, kurie dažniausiai patiekiami su Pekino antimi. Juos taip pat galima gardinti daržovėmis arba kita kepta mėsa, pavyzdžiui, vištienos kebabu. Tokių blynų gaminimo paslaptis - ne tik tešlos minkymas verdančiame vandenyje, bet ir sezamų aliejaus naudojimas, dėl kurio mandarinų blyneliai tampa minkšti ir kvapnūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinų blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Miltus supilkite į gilų dubenį. Į miltus supilkite verdantį vandenį ir mediniu šaukštu pradėkite minkyti tešlą. Kai temperatūra šiek tiek nukris, išverskite ją ant stalo ir rankomis užminkykite minkštą ir elastingą tešlą. Grąžinkite tešlą į dubenį ir uždengę drėgnu virtuviniu rankšluosčiu palikite pusvalandį pailsėti.

Žingsnis 2

Mandarinų blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Padalykite tešlą į 4 dalis. Kiekvieną dalį iš eilės susukite į maždaug 4-5 cm skersmens dešrelę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Paimkite po du gabaliukus, kiekvieną iš jų susukite į rutuliuką, tada iš jų iškepkite plokščius pyragėlius. Vieną plokštainį pamirkykite sezamų aliejuje, ant viršaus užspauskite plokštainį iš antrojo kamuoliuko ir sujungtus plokštainius susukite į vieną labai ploną maždaug 12-15 cm skersmens plokštainį. Įkaitinkite sausą keptuvę ir kepkite blynelius po 15-20 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos