Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai".

Pastaruoju metu mūsų šeimoje tradiciniai kotletai prarado aktualumą, todėl dukra norėjo išbandyti kokį nors naują variantą. Prisiminiau, kad seniai seniai valgiau kotletus džiūvėsėliuose. Pasitelkusi internetą sužinojau, kad tai yra "Fryer" kotletai, tačiau nusprendžiau juos paruošti pagal savo receptą. Rezultatas visus sužavėjo: pasirodė ne tik skanus, bet ir įspūdingas patiekalas, kurį galima paruošti bet kokiai šventei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą įberkite druskos, įmuškite kiaušinį ir smulkia tarka sutarkuotą vidutinio dydžio bulvę. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". Žingsnis 2
Suformuokite kotletus.

Žingsnis 3

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". Žingsnis 3
Duoną supjaustykite maždaug 7 mm skersmens kubeliais ir išdžiovinkite keptuvėje ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". Žingsnis 4
Panardinkite kotletus į džiūvėsėlius ir dėkite į nedidelę kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Kotletų viršų šepetėliu patepkite kiaušiniu.

Žingsnis 5

Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai". Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos