Publikavimo data: 2025-08-21
Mano dukrai - "kepsnių pyragėliai".
Pastaruoju metu mūsų šeimoje tradiciniai kotletai prarado aktualumą, todėl dukra norėjo išbandyti kokį nors naują variantą. Prisiminiau, kad seniai seniai valgiau kotletus džiūvėsėliuose. Pasitelkusi internetą sužinojau, kad tai yra "Fryer" kotletai, tačiau nusprendžiau juos paruošti pagal savo receptą. Rezultatas visus sužavėjo: pasirodė ne tik skanus, bet ir įspūdingas patiekalas, kurį galima paruošti bet kokiai šventei.
Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą įberkite druskos, įmuškite kiaušinį ir smulkia tarka sutarkuotą vidutinio dydžio bulvę. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite kotletus.
Žingsnis 3
Duoną supjaustykite maždaug 7 mm skersmens kubeliais ir išdžiovinkite keptuvėje ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Panardinkite kotletus į džiūvėsėlius ir dėkite į nedidelę kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Kotletų viršų šepetėliu patepkite kiaušiniu.
Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 40 minučių.
Kategorijos