Publikavimo data: 2024-06-22
Mantas su moliūgais yra skanus
Ruduo įsibėgėja ir prasideda moliūgų sezonas. Pradžiuginkite savo artimuosius skaniais manty su moliūgais. Pagaminti nesudėtinga. Skanu ir sveika.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite vandenį, druską, miltus ir alyvuogių aliejų ir užminkykite tvirtą tešlą. Suvyniokite į maišelį ir palikite 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Ant augalinio ir sviesto aliejaus mišinio apkepkite plunksnomis supjaustytą svogūną, kol taps auksinis. Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite svogūnus su stambiai tarkuotu moliūgu, išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Formuokite mantą. Tešlą plonai iškočiokite, iš jos išpjaukite vidutinio dydžio apskritimus ir patogiai suformuokite mantą.
Žingsnis 4
Dėkite mantą ant augaliniu aliejumi pateptų perforuotų mantovarų apskritimų ir virkite mantovare su verdančiu vandeniu 25 minutes.
Kategorijos