Mantas su moliūgais yra skanus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Mantas su moliūgais yra skanus

Ruduo įsibėgėja ir prasideda moliūgų sezonas. Pradžiuginkite savo artimuosius skaniais manty su moliūgais. Pagaminti nesudėtinga. Skanu ir sveika.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas su moliūgais yra skanus Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite vandenį, druską, miltus ir alyvuogių aliejų ir užminkykite tvirtą tešlą. Suvyniokite į maišelį ir palikite 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Mantas su moliūgais yra skanus Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Ant augalinio ir sviesto aliejaus mišinio apkepkite plunksnomis supjaustytą svogūną, kol taps auksinis. Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite svogūnus su stambiai tarkuotu moliūgu, išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Mantas su moliūgais yra skanus Žingsnis 3
Formuokite mantą. Tešlą plonai iškočiokite, iš jos išpjaukite vidutinio dydžio apskritimus ir patogiai suformuokite mantą.

Žingsnis 4

Mantas su moliūgais yra skanus Žingsnis 4
Dėkite mantą ant augaliniu aliejumi pateptų perforuotų mantovarų apskritimų ir virkite mantovare su verdančiu vandeniu 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos