Publikavimo data: 2024-03-31
Mantų padažas
Mantas - tai mėsos patiekalas, įvyniotas į tešlą. Tai tradicinis Korėjos, Vidurinės Azijos, Kazachstano, Uzbekistano ir Kinijos patiekalas. Mantų padažas yra jų priedas, suteikiantis nepaprastą skonį. Siūlome jums pasigaminti populiarųjį santanų padažą. Jis taip pat labai dažnai vadinamas Almatos padažu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir petražoles. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką arba pertrinkite jį per česnakų presą.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite pipirus ir papriką, kepkite 3 minutes.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite pomidorų pastą, česnaką, paprikos ir pipirų mišinį.
Žingsnis 4
Tada sudėkite petražoles ir gerai išmaišykite. Padažas paruoštas.
Kategorijos