Mantų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mantų padažas

Mantas - tai mėsos patiekalas, įvyniotas į tešlą. Tai tradicinis Korėjos, Vidurinės Azijos, Kazachstano, Uzbekistano ir Kinijos patiekalas. Mantų padažas yra jų priedas, suteikiantis nepaprastą skonį. Siūlome jums pasigaminti populiarųjį santanų padažą. Jis taip pat labai dažnai vadinamas Almatos padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantų padažas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir petražoles. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką arba pertrinkite jį per česnakų presą.

Žingsnis 2

Mantų padažas Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite pipirus ir papriką, kepkite 3 minutes.

Žingsnis 3

Mantų padažas Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite pomidorų pastą, česnaką, paprikos ir pipirų mišinį.

Žingsnis 4

Mantų padažas Žingsnis 4
Tada sudėkite petražoles ir gerai išmaišykite. Padažas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos