Publikavimo data: 2025-08-18
Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis
Manoma, kad blynai atsirado Rusijoje. Istoriškai blynams kepti visada buvo naudojami rinktiniai produktai. Nepaisant to, daugelyje šalių blynai ruošiami savaip. Iki šiol yra labai daug receptų ir blynų kepimo būdų. Jie būna ir su saldžiais, ir su mėsos įdarais. Pavyzdžiui, amerikiečiai kepa blynus, kurie labiau primena blynus. Jie patiekiami su daugybe uogų ir vaisių. Vokietijoje blynai patiekiami su cukrumi ir citrina.
Žingsnis 1
Iš miltų, kiaušinių ir pieno išminkykite tešlą. Dalį tešlos supilkite ant įkaitintos, aliejumi pateptos keptuvės ir paskleiskite plonu sluoksniu. Kepkite blynus iš abiejų pusių maždaug po minutę, kol taps auksiniai.
Žingsnis 2
Kepenėles troškinkite margarine ant silpnos ugnies apie 7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 3
Ant pusės blyno dėkite gauto įdaro, o kita puse uždenkite blyną.
Kategorijos