Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis

Manoma, kad blynai atsirado Rusijoje. Istoriškai blynams kepti visada buvo naudojami rinktiniai produktai. Nepaisant to, daugelyje šalių blynai ruošiami savaip. Iki šiol yra labai daug receptų ir blynų kepimo būdų. Jie būna ir su saldžiais, ir su mėsos įdarais. Pavyzdžiui, amerikiečiai kepa blynus, kurie labiau primena blynus. Jie patiekiami su daugybe uogų ir vaisių. Vokietijoje blynai patiekiami su cukrumi ir citrina.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Iš miltų, kiaušinių ir pieno išminkykite tešlą. Dalį tešlos supilkite ant įkaitintos, aliejumi pateptos keptuvės ir paskleiskite plonu sluoksniu. Kepkite blynus iš abiejų pusių maždaug po minutę, kol taps auksiniai.

Žingsnis 2

Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Kepenėles troškinkite margarine ant silpnos ugnies apie 7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 3

Margarino blyneliai su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 3
Ant pusės blyno dėkite gauto įdaro, o kita puse uždenkite blyną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos