Publikavimo data: 2024-03-31
Rassolnik su marinuotais agurkais
Pasinerkite į mūsų protėvių kulinarinį pasaulį, nes rassolnik buvo populiarus prieš 500 metų. Šiandien siūlome jums pasigaminti rassolnik su jautiena, marinuotais arba raugintais agurkais, pomidorais ir raudonaisiais pipirais. Ingredientų kiekis apskaičiuotas maždaug 6 porcijoms.
Žingsnis 1
Pipirai ilgai verda. Kad šis procesas vyktų greičiau, kruopas pamirkykite.
Žingsnis 2
Jautieną virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Tada mėsą sudėkite ant pjaustymo lentos ir supjaustykite batonais. Jautienos sultinį perkoškite.
Žingsnis 3
Agurkus ir morkas reikia sutarkuoti.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ir morkas ant vidutinės ugnies, kol daržovės bus pusiau iškepusios. Tada sudėkite agurkus ir troškinkite daržoves dar 3-5 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite perlines kruopas ir bulves į puodą su jautienos sultiniu. Užvirinkite puodą ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite keptuvės turinį, jautieną, lauro lapą ir juodųjų pipirų dribsnius. Pagal skonį pasūdykite sriubą ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Kai į patiekalą dedate druskos, atsižvelkite į tai, kad sriuboje jau yra raugintų agurkų ir sūrymo.
Kategorijos