Publikavimo data: 2024-05-25
Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių
Ant grotelių keptos marinuotos dešrelės puikiai tinka bet kokioms šventėms. Šis patiekalas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems, o jam paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Tinkamai paruoštas marinatas mėsą padarys minkštą ir švelnią, o jų tekstūra išliks nepakitusi.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sojų padažą, slyvų padažą, raudonąjį vyną, fermentuotų pupelių sojų padažą, augalinį aliejų, imbierą, aitriąją papriką ir trintą česnaką. Viską išmaišykite. Dešreles įdėkite į marinatą 2 valandoms arba per naktį.
Žingsnis 2
Kepkite dešreles ant grilio keptuvės arba grotelių. Tai turėtų trukti apie 30 minučių ant vidutinės ugnies, kol visiškai iškeps. Periodiškai jas apverskite, kad iš visų pusių iškeptų tolygiai.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: marinatą pašildykite ant viryklės, įpilkite 100 ml vandens. Krakmolą atskirai ištirpinkite 100 ml vandens. Įpilkite krakmolo į marinatą, išmaišykite. Šiek tiek pavirkite ant silpnos ugnies, kad padažas sutirštėtų.
Kategorijos