Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių

Ant grotelių keptos marinuotos dešrelės puikiai tinka bet kokioms šventėms. Šis patiekalas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems, o jam paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Tinkamai paruoštas marinatas mėsą padarys minkštą ir švelnią, o jų tekstūra išliks nepakitusi.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sojų padažą, slyvų padažą, raudonąjį vyną, fermentuotų pupelių sojų padažą, augalinį aliejų, imbierą, aitriąją papriką ir trintą česnaką. Viską išmaišykite. Dešreles įdėkite į marinatą 2 valandoms arba per naktį.

Žingsnis 2

Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių Žingsnis 2
Kepkite dešreles ant grilio keptuvės arba grotelių. Tai turėtų trukti apie 30 minučių ant vidutinės ugnies, kol visiškai iškeps. Periodiškai jas apverskite, kad iš visų pusių iškeptų tolygiai.

Žingsnis 3

Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių Žingsnis 3
Paruoškite padažą: marinatą pašildykite ant viryklės, įpilkite 100 ml vandens. Krakmolą atskirai ištirpinkite 100 ml vandens. Įpilkite krakmolo į marinatą, išmaišykite. Šiek tiek pavirkite ant silpnos ugnies, kad padažas sutirštėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos