Publikavimo data: 2025-08-19
Marinuota kiaulienos mentė
Marinuota kiaulienos mentė - puikus patiekalas, kuris jus pradžiugins savo skoniu ir išvaizda. Tai puikus pasirinkimas skaniai ir maistingai vakarienei. Jo paruošimas labai paprastas, todėl jį galės paruošti net pradedančios šeimininkės. Mėsa puikiai tinka sumuštiniams ir bandelėms.
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą po tekančiu vandeniu, tada įpjaukite gilius pjūvius, kad mėsa būtų knygos formos. Nulupkite pomidorus ir suplakite juos mikseriu. Į sultis sudėkite mėsą ir palikite per naktį.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite grybus žiedais, tada sudėkite juos į mėsos gabalus. Pabarstykite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite ant mėsos. Suvyniokite į foliją. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.
Kategorijos