Marinuota kiaulienos mentė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Marinuota kiaulienos mentė

Marinuota kiaulienos mentė - puikus patiekalas, kuris jus pradžiugins savo skoniu ir išvaizda. Tai puikus pasirinkimas skaniai ir maistingai vakarienei. Jo paruošimas labai paprastas, todėl jį galės paruošti net pradedančios šeimininkės. Mėsa puikiai tinka sumuštiniams ir bandelėms.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Marinuota kiaulienos mentė Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą po tekančiu vandeniu, tada įpjaukite gilius pjūvius, kad mėsa būtų knygos formos. Nulupkite pomidorus ir suplakite juos mikseriu. Į sultis sudėkite mėsą ir palikite per naktį.

Žingsnis 2

Marinuota kiaulienos mentė Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite grybus žiedais, tada sudėkite juos į mėsos gabalus. Pabarstykite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 3

Marinuota kiaulienos mentė Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite ant mėsos. Suvyniokite į foliją. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos