Marinuoti agurkai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti agurkai

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
26 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai Žingsnis 1
Paruoškite stiklainius. Ant kiekvieno stiklainio dugno tolygiai išdėliokite krapus, aštriąją papriką, krienus, serbentų ir vyšnių lapus, lauro lapą, pipirų grūdelius, kalendros ir garstyčių sėklas, česnakus. Ant viršaus kuo sandariau sudėkite agurkus.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai Žingsnis 2
Išvirkite sūrymą. Užvirinkite vandenį. Suberkite cukrų ir druską ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Marinuoti agurkai Žingsnis 3
Pasūdykite agurkus. Sudėkite stiklainius su agurkais į puodą su trupučiu šilto vandens. Į kiekvieną stiklainį supilkite sūrymą, įpilkite 20 ml degtinės ir pusę arbatinio šaukštelio acto. Užvirinkite vandenį ir sterilizuokite 10 minučių. Sandariai uždarykite stiklainius dangteliais. Palikite stiklainius apverstus, kol jie visiškai atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos