Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti agurkai
Žingsnis 1
Paruoškite stiklainius. Ant kiekvieno stiklainio dugno tolygiai išdėliokite krapus, aštriąją papriką, krienus, serbentų ir vyšnių lapus, lauro lapą, pipirų grūdelius, kalendros ir garstyčių sėklas, česnakus. Ant viršaus kuo sandariau sudėkite agurkus.
Žingsnis 2
Išvirkite sūrymą. Užvirinkite vandenį. Suberkite cukrų ir druską ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Pasūdykite agurkus. Sudėkite stiklainius su agurkais į puodą su trupučiu šilto vandens. Į kiekvieną stiklainį supilkite sūrymą, įpilkite 20 ml degtinės ir pusę arbatinio šaukštelio acto. Užvirinkite vandenį ir sterilizuokite 10 minučių. Sandariai uždarykite stiklainius dangteliais. Palikite stiklainius apverstus, kol jie visiškai atvės.
Kategorijos