Publikavimo data: 2024-03-23
Marinuoti agurkai ir pomidorai
Marinuoti agurkai ir pomidorai yra vienas mėgstamiausių užkandžių Rusijoje. Toks patiekalas gali papuošti šventinį stalą arba jaukią šeimos vakarienę. Marinuoti agurkai ir pomidorai niekada nenusibosta, juos mėgsta suaugusieji ir vaikai. Daržoves konservavimui imkite nedideles, kad jos lengvai tilptų į stiklainį. Agurkai gaunasi minkšti ir traškūs, o pomidorai - labai sultingi.
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius ir dangtelius.
Žingsnis 2
Agurkus ir pomidorus pakaitomis sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių ir nusausinkite.
Žingsnis 3
Į nedidelį puodą supilkite pamatuotą kiekį vandens, suberkite druską ir cukrų ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai tik vanduo užvirs, supilkite actą ir išmaišykite. Leiskite užvirti dar 1 minutę, tada nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Karštą sūrymą supilkite į stiklainį su pomidorais ir agurkais, užsukite dangtelį ir apverskite, uždenkite šiltu rankšluosčiu.
Kategorijos