Marinuoti agurkai maišelyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti agurkai maišelyje

Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai maišelyje Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir prieskonines žoleles. Nupjaukite švarių agurkų galiukus. Jei jie dideli, supjaustykite juos ketvirčiais. Nuo nuplautų krapų nuplaukite skysčio perteklių ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Nupjaukite krapų kotelius ir juos išmeskite, o šakeles smulkiai supjaustykite peiliu. Česnakus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai sukapokite arba išspauskite per česnakų presą.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai maišelyje Žingsnis 2
Marinuokite agurkus. Agurkus sudėkite į švarų ir tvirtą polietileninį maišelį, suberkite smulkintus krapus, smulkintą česnaką, druską, cukrų ir pipirus. Maišelį sandariai užriškite, palikdami viduje šiek tiek oro, ir visus ingredientus gerai išmaišykite. Dėkite maišelį su agurkais ant lėkštės ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 4 valandas. Paruoštus agurkus laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos