Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti agurkai maišelyje
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir prieskonines žoleles. Nupjaukite švarių agurkų galiukus. Jei jie dideli, supjaustykite juos ketvirčiais. Nuo nuplautų krapų nuplaukite skysčio perteklių ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Nupjaukite krapų kotelius ir juos išmeskite, o šakeles smulkiai supjaustykite peiliu. Česnakus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai sukapokite arba išspauskite per česnakų presą.
Žingsnis 2
Marinuokite agurkus. Agurkus sudėkite į švarų ir tvirtą polietileninį maišelį, suberkite smulkintus krapus, smulkintą česnaką, druską, cukrų ir pipirus. Maišelį sandariai užriškite, palikdami viduje šiek tiek oro, ir visus ingredientus gerai išmaišykite. Dėkite maišelį su agurkais ant lėkštės ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 4 valandas. Paruoštus agurkus laikykite šaldytuve.
Kategorijos