Marinuoti agurkai su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti agurkai su obuoliais

Gaminimo laikas
175 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai su obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite vaisius ir daržoves marinavimui. Užvirkite vandenį. Į stiklainio dugną įdėkite gvazdikėlius. Ant viršaus sudėkite pipirus, lauro lapą, vyšnių ir serbentų lapus. Sudėkite krapus ir česnakus. Pripildykite stiklainius agurkais ir obuoliais. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai su obuoliais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Išpilkite sūrymą iš stiklainių į puodą. Suberkite cukrų ir druską, užvirinkite ir supilkite atgal į stiklainius. Palikite 10 minučių. Vėl nusausinkite sūrymą, užvirinkite ir karštu marinatu užpilkite agurkus, stiklainius užpilkite actu ir užsukite. Apverskite aukštyn kojomis, uždenkite šiltu audiniu, kol atvės. Padėkite vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos