Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti agurkai su paprikomis
Žingsnis 1
Paruoškite marinatui skirtus ingredientus. Ant stiklainių dugno tolygiai išdėliokite vyšnių lapus, žoleles ir česnakus. Perpjaukite papriką išilgai į keturias dalis, pašalinkite kotelį ir sėklas. Svogūnėlius supjaustykite į kelias dalis. Į kiekvieną stiklainį tolygiai sudėkite agurkus, paprikas ir svogūnus.
Žingsnis 2
Sterilizuokite agurkus. Užvirinkite vandenį. Supilkite vandenį į kiekvieną stiklainį. Uždenkite dangteliais. Palikite 20 minučių. Nusunkite vandenį į puodą. Vėl užvirinkite, supilkite į stiklainius, uždenkite dangteliais ir palikite 20 minučių. Vėl nusausinkite puode. Trečią kartą užvirinkite vandenį.
Žingsnis 3
Marinuokite agurkus. Į kiekvieną stiklainį įpilkite po 1 valgomąjį šaukštą cukraus, druskos ir acto. Užpilkite verdančiu vandeniu. Sandariai uždarykite stiklainius dangteliais. Apverskite aukštyn kojomis, uždenkite antklode ir palikite visiškai atvėsti.
Kategorijos