Marinuoti agurkai su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti agurkai su paprikomis

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
28 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai su paprikomis Žingsnis 1
Paruoškite marinatui skirtus ingredientus. Ant stiklainių dugno tolygiai išdėliokite vyšnių lapus, žoleles ir česnakus. Perpjaukite papriką išilgai į keturias dalis, pašalinkite kotelį ir sėklas. Svogūnėlius supjaustykite į kelias dalis. Į kiekvieną stiklainį tolygiai sudėkite agurkus, paprikas ir svogūnus.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai su paprikomis Žingsnis 2
Sterilizuokite agurkus. Užvirinkite vandenį. Supilkite vandenį į kiekvieną stiklainį. Uždenkite dangteliais. Palikite 20 minučių. Nusunkite vandenį į puodą. Vėl užvirinkite, supilkite į stiklainius, uždenkite dangteliais ir palikite 20 minučių. Vėl nusausinkite puode. Trečią kartą užvirinkite vandenį.

Žingsnis 3

Marinuoti agurkai su paprikomis Žingsnis 3
Marinuokite agurkus. Į kiekvieną stiklainį įpilkite po 1 valgomąjį šaukštą cukraus, druskos ir acto. Užpilkite verdančiu vandeniu. Sandariai uždarykite stiklainius dangteliais. Apverskite aukštyn kojomis, uždenkite antklode ir palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos