Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti agurkai su pomidorais ir morkomis
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius ir dangtelius. Išplaukite stiklainius ir nuplaukite juos sodos tirpalu, tada ant stiklainių dugno užpilkite 2-3 cm vandens. Įdėkite juos į orkaitę, įkaitintą iki 100-110 laipsnių, ir palikite 10 minučių. Išjunkite orkaitę ir palikite stiklainius kelioms minutėms, kad šiek tiek atvėstų. Dangtelius 3 minutes pavirkite puode su vandeniu.
Žingsnis 2
Pradėkite marinuoti daržoves. Į sterilizuoto stiklainio dugną įpilkite saulėgrąžų aliejaus. Pirmuoju sluoksniu sudėkite svogūnų žiedus. Tada sudėkite agurkus ir uždėkite morkų sluoksnį. Paskutiniu sluoksniu sudėkite pomidorus ir česnako plokšteles. Įberkite druskos ir cukraus, ant viršaus uždėkite raudonėlio pipirų žirnelių. Supilkite valgomąjį actą ir įdėkite krapų stiebus. Turinį užpilkite verdančiu vandeniu ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 3
Paruoškite stiklainius su daržovių salotomis laikyti. Ant dangtelio uždėkite vyniotuvą, 7 kartus pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę. Pasiekę ribą, 7 kartus pasukite raktelį prieš laikrodžio rodyklę. Pastatykite kambario temperatūroje ir uždenkite rankšluosčiu.
Kategorijos