Publikavimo data: 2024-05-12
Marinuoti agurkai su svogūnais
Žingsnis 1
Paruoškite stiklainį su daržovėmis. Ant stiklainio dugno sudėkite česnako skilteles, pipirų žirnelius, lauro lapus, sudėkite svogūnų žiedus. Tada pakaitomis išdėliokite agurkus ir morkas visame stiklainyje. Užpilkite agurkus verdančiu vandeniu, kad 20 minučių sterilizuotų. Po to vandenį nusunkite. Vėl užpilkite vandeniu ir palaikykite tiek pat laiko.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Antrą kartą supylę agurkus nusunkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, supilkite actą, pavirkite 20-30 sekundžių.
Žingsnis 3
Marinuokite agurkus ir svogūnus. Agurkus užpilkite karštu marinatu. Uždarykite stiklainį, patikrinkite, ar neišsiliejo skystis. Po to apverskite stiklainį aukštyn kojomis, uždenkite šiltu apklotu, leiskite jam visiškai atvėsti ir padėkite šaltai.
Kategorijos