Marinuoti agurkai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Marinuoti agurkai su svogūnais

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
27 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai su svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite stiklainį su daržovėmis. Ant stiklainio dugno sudėkite česnako skilteles, pipirų žirnelius, lauro lapus, sudėkite svogūnų žiedus. Tada pakaitomis išdėliokite agurkus ir morkas visame stiklainyje. Užpilkite agurkus verdančiu vandeniu, kad 20 minučių sterilizuotų. Po to vandenį nusunkite. Vėl užpilkite vandeniu ir palaikykite tiek pat laiko.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai su svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Antrą kartą supylę agurkus nusunkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, supilkite actą, pavirkite 20-30 sekundžių.

Žingsnis 3

Marinuoti agurkai su svogūnais Žingsnis 3
Marinuokite agurkus ir svogūnus. Agurkus užpilkite karštu marinatu. Uždarykite stiklainį, patikrinkite, ar neišsiliejo skystis. Po to apverskite stiklainį aukštyn kojomis, uždenkite šiltu apklotu, leiskite jam visiškai atvėsti ir padėkite šaltai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos