Marinuoti baklažanai kepimui ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti baklažanai kepimui ant grotelių

Gaminimo laikas
255 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti baklažanai kepimui ant grotelių Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į dubenį supilkite augalinį aliejų ir sojų padažą. Įdėkite išspaustą česnaką, druskos, pipirų ir bazilikų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Marinuoti baklažanai kepimui ant grotelių Žingsnis 2
Pradėkite marinuoti baklažanus. Supjaustykite baklažanus plonomis plokštelėmis, o svogūnus - pusžiedžiais. Sumaišykite juos dubenyje, užpilkite marinatu ir 4 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, daržovių pusgaminiai, konservavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, baklažanų pusgaminiai, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos