Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti baltagūžiai kopūstai
Marinuoti kopūstai pagrįstai laikomi vienu skaniausių populiarių rusiškų užkandžių. Jie valgomi ir darbo dienomis, ir per šventes. Dažniausiai kopūstai patiekiami kartu su kitais marinuotais agurkais: pomidorais, agurkais ir grybais. Marinuotus kopūstus geriau ruošti dideliais kiekiais. Mat jis labai greitai pasklinda. Siūlome jums skanaus ir paprasto marinuotų kopūstų be įmantrybių recepto. Šis užkandis tinka prie virtų bulvių, kotletų, mėsos ir silkės.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Dabar paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį. Įberkite druskos, cukraus, maltos kalendros, kvapiųjų pipirų, acto ir augalinio aliejaus. Viską išmaišykite ir pavirkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sterilizuokite stiklainį ir dangtelį bet kokiu jums patogiu būdu. Sudėkite kopūstus į stiklainį ir stipriai prispauskite.
Žingsnis 4
Užpilkite kopūstus karštu marinatu iki pat stiklainio kraštų. Sandariai uždarykite stiklainį dangteliu ir palikite atvėsti. Kai kopūstai atvės, stiklainį įdėkite į šaldytuvą arba rūsį. Paruošta.
Kategorijos