Marinuoti baltagūžiai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti baltagūžiai kopūstai

Marinuoti kopūstai pagrįstai laikomi vienu skaniausių populiarių rusiškų užkandžių. Jie valgomi ir darbo dienomis, ir per šventes. Dažniausiai kopūstai patiekiami kartu su kitais marinuotais agurkais: pomidorais, agurkais ir grybais. Marinuotus kopūstus geriau ruošti dideliais kiekiais. Mat jis labai greitai pasklinda. Siūlome jums skanaus ir paprasto marinuotų kopūstų be įmantrybių recepto. Šis užkandis tinka prie virtų bulvių, kotletų, mėsos ir silkės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti baltagūžiai kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Marinuoti baltagūžiai kopūstai Žingsnis 2
Dabar paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį. Įberkite druskos, cukraus, maltos kalendros, kvapiųjų pipirų, acto ir augalinio aliejaus. Viską išmaišykite ir pavirkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Marinuoti baltagūžiai kopūstai Žingsnis 3
Sterilizuokite stiklainį ir dangtelį bet kokiu jums patogiu būdu. Sudėkite kopūstus į stiklainį ir stipriai prispauskite.

Žingsnis 4

Marinuoti baltagūžiai kopūstai Žingsnis 4
Užpilkite kopūstus karštu marinatu iki pat stiklainio kraštų. Sandariai uždarykite stiklainį dangteliu ir palikite atvėsti. Kai kopūstai atvės, stiklainį įdėkite į šaldytuvą arba rūsį. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos