Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais

Kopūstai, burokėliai, česnakai ir morkos puikiai dera tarpusavyje. Iš šių ingredientų galite paruošti ne tik barščių, bet ir skanių marinuotų užkandžių. Šis produktas tinka ir kaip savarankiškas patiekalas, ir kaip padažas, pavyzdžiui, tiems patiems barščiams ar salotoms. Jis paruošiamas labai greitai. Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais būna gražios bordo spalvos. Į receptą dedama raudonųjų aštriųjų pipirų, todėl patiekalas tampa panašus į garsųjį gruzinų užkandį - Gurijos kopūstus.
Gaminimo laikas
1480 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Sumaišykite kopūstus, burokėlius, morkas, aštriąsias paprikas ir česnakus ir sudėkite juos į 3 l talpos stiklainį.

Žingsnis 2

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, cukraus, pipirų ir lauro lapų. Virkite 10 minučių. Išimkite pipirus ir lauro lapą ir supilkite actą.

Žingsnis 3

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir česnakais Žingsnis 3
Paruoškite marinuotus kopūstus su burokėliais. Užpilkite stiklainyje esančias daržoves karštu marinatu. Atvėsinkite, uždenkite polietileniniu dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos