Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis

Puikiai tinka į vinaigretus arba kaip priedas prie virtų bulvių. Minkštos, traškios bulvės ir traškūs kopūstai puikiai papildys vienas kitą. Kopūstai visiškai atskleis jų skonį ir suteiks šviežumo. Naudojamos kaip užkandis šios salotos tikrai nenusibos ant stalo. Kadangi jos yra ryškios raudonos spalvos. Ji patrauks dėmesį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 1
Nuvalykite kopūstą, pašalinkite viršutinius lapus ir supjaustykite gabalėliais. Pagardinkite trupučiu druskos ir sutrinkite rankomis.

Žingsnis 2

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 3
Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Iš kopūstų išsiskirs sultys. Palikite maždaug 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 4
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, suberkite cukrų, druską ir gvazdikėlius. Gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 5

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 5
Sudėkite kopūstus į stiklainį ir užpilkite sūrymu. Stipriai užspauskite ir įpilkite šaukštą acto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos