Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuoti kopūstai su česnakais
Pagal šį greitai paruošiamą receptą galima marinuoti ne tik kopūstus ir burokėlius, bet ir kitas daržoves, pavyzdžiui, morkas, paprikas ir agurkus. Bendra schema išliks ta pati, o rauginimas užtruks lygiai 24 valandas. Žinoma, su česnaku marinuotais kopūstais galite pradėti mėgautis ir anksčiau. Jie bus ne tokie sūrūs ir aštrūs, tačiau verta palaukti bent 6 valandas.
Žingsnis 1
Sudėkite ingredientus į stiklainius. Pirmiausia į stiklainius sudėkite kopūstus, tada burokėlius, česnaką, lauro lapą ir pipirus.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Į puodą supilkite vandenį, actą, aliejų, cukrų ir druską, viską išmaišykite ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirinkite ir virkite 2 minutes, tada supilkite skystį į stiklainius ir palikite atvėsti. Uždenkite stiklainius dangteliais ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos