Marinuoti kopūstai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti kopūstai su česnakais

Pagal šį greitai paruošiamą receptą galima marinuoti ne tik kopūstus ir burokėlius, bet ir kitas daržoves, pavyzdžiui, morkas, paprikas ir agurkus. Bendra schema išliks ta pati, o rauginimas užtruks lygiai 24 valandas. Žinoma, su česnaku marinuotais kopūstais galite pradėti mėgautis ir anksčiau. Jie bus ne tokie sūrūs ir aštrūs, tačiau verta palaukti bent 6 valandas.
Gaminimo laikas
1465 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kopūstai su česnakais Žingsnis 1
Sudėkite ingredientus į stiklainius. Pirmiausia į stiklainius sudėkite kopūstus, tada burokėlius, česnaką, lauro lapą ir pipirus.

Žingsnis 2

Marinuoti kopūstai su česnakais Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Į puodą supilkite vandenį, actą, aliejų, cukrų ir druską, viską išmaišykite ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirinkite ir virkite 2 minutes, tada supilkite skystį į stiklainius ir palikite atvėsti. Uždenkite stiklainius dangteliais ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos