Marinuoti kopūstai su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti kopūstai su paprikomis

Marinuoti kopūstai su paprikomis ir morkomis - puikus gaivus užkandis, kurį galima patiekti su bulvėmis, mėsa ar žuvimi. Šiam patiekalui paruošti prireiks tik 25 minučių. Jį galite patiekti iš karto arba įdėti į šaldytuvą per naktį, kad daržovės geriau pasimarinuotų ir taptų dar skanesnės. Šis užkandis yra puiki alternatyva tradiciniams marinuotiems ar raugintiems kopūstams. Išbandykite!
Gaminimo laikas
745 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais šiaudeliais.

Žingsnis 2

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite plonais pailgais griežinėliais.

Žingsnis 3

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 4
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 5

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 5
Užvirinkite vandenį samtyje arba mažame puode. Įpilkite acto, cukraus, druskos, prieskonių, paprikos ir augalinio aliejaus. Viską išmaišykite ir užvirinkite, tada nukelkite nuo ugnies. Marinatas paruoštas.

Žingsnis 6

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 6
Į gilų dubenį sudėkite kopūstus, morkas, pipirus ir česnakus. Daržoves lengvai sutrinkite rankomis, kad jos taptų minkštos ir išsiskirtų šiek tiek sulčių.

Žingsnis 7

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 7
Užpilkite daržoves marinatu ir palikite atvėsti. Kai daržovės atvės, uždenkite jas maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų. Geriausia tai daryti per naktį.

Žingsnis 8

Marinuoti kopūstai su paprikomis Žingsnis 8
Marinuoti kopūstai su paprikomis paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos