Marinuoti krapai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuoti krapai

Marinuoti krapai - labai paprastas skanių krapų receptas. Tokių krapų galima dėti į daugelį patiekalų. Jie tiks salotoms, bulvių košei ar mėsos patiekalams gardinti. Jam paruošti nereikia daug laiko, o šaldytuve jį galima ilgai laikyti.
Gaminimo laikas
4330 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
14 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti krapai Žingsnis 1
Sutrinkite nuplautus krapus. Į stiklainį įdėkite krapų ir užberkite druskos. Ant druskos užberkite dar šiek tiek krapų ir vėl užberkite druskos. Sluoksniuokite krapus ir druską, kol baigsis visi krapai. Paskutinį sluoksnį užpilkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos