Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti Pekino kopūstai
Mitybos specialistai Pekino kopūstus pavadino "supermaistu". Ir visa tai dėl neįtikėtinos jo naudos žmogaus organizmui. Juose yra daug lizino, B, A ir C grupės vitaminų, taip pat mineralų ir aminorūgščių. Todėl Pekino kopūstus geriausia vartoti šviežius, t. y. dedamus į įvairias salotas. Siūlome jums marinuotų Pekino kopūstų su morkomis receptą. Patiekalas gaunasi lengvas ir labai skanus!
Žingsnis 1
Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 3
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite kopūstus, morkas ir česnakus.
Žingsnis 5
Kitame dubenyje sumaišykite aliejų, actą, maltą kalendrą, cukrų, druską ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 6
Supilkite padažą ant daržovių ir išminkykite rankomis. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą bent 1 valandai.
Žingsnis 7
Marinuoti Pekino kopūstai paruošti. Patiekite patiekalą papuošę petražolėmis. Gero apetito!
Kategorijos