Marinuoti Pekino kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti Pekino kopūstai

Mitybos specialistai Pekino kopūstus pavadino "supermaistu". Ir visa tai dėl neįtikėtinos jo naudos žmogaus organizmui. Juose yra daug lizino, B, A ir C grupės vitaminų, taip pat mineralų ir aminorūgščių. Todėl Pekino kopūstus geriausia vartoti šviežius, t. y. dedamus į įvairias salotas. Siūlome jums marinuotų Pekino kopūstų su morkomis receptą. Patiekalas gaunasi lengvas ir labai skanus!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 1
Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais.

Žingsnis 3

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 3
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite kopūstus, morkas ir česnakus.

Žingsnis 5

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 5
Kitame dubenyje sumaišykite aliejų, actą, maltą kalendrą, cukrų, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 6

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 6
Supilkite padažą ant daržovių ir išminkykite rankomis. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą bent 1 valandai.

Žingsnis 7

Marinuoti Pekino kopūstai Žingsnis 7
Marinuoti Pekino kopūstai paruošti. Patiekite patiekalą papuošę petražolėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos