Marinuoti pomidorai savo sultyse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuoti pomidorai savo sultyse

Greitas pomidorų marinavimo receptas, paruošiamas per 10-12 valandų. Pagal šį receptą marinuotos prinokusios daržovės išlieka tvirtos, išlaiko formą ir natūralią spalvą. Jų skonis neturi ilgai sūdytiems pomidorams būdingo rūgštumo. Pagal šį receptą naudojami prinokę vaisiai, tačiau šiam marinavimo būdui tinka ir rudieji vaisiai, kurie tik pradeda rausvėti.
Gaminimo laikas
735 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
25 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti pomidorai savo sultyse Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite ne storesniais nei 1 cm storio apskritimais. Petražoles smulkiai sukapokite peiliu. Labai smulkiai sukapokite česnaką arba išspauskite jį per presą.

Žingsnis 2

Marinuoti pomidorai savo sultyse Žingsnis 2
Į paruoštą indą sluoksniais sudėkite pomidorų griežinėlius. Kiekvieną sluoksnį pasūdykite, pabarstykite česnaku ir petražolėmis. Uždenkite lėkšte, užspauskite ir 10-12 val. siųskite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos