Publikavimo data: 2024-10-22
Marinuoti pomidorai su česnakais pomidorų sultyse
Marinuoti pomidorai su česnakais yra nacionalinis rusų virtuvės užkandis. Pomidoruose yra daug vitaminų A ir C, kurie stiprina žmogaus organizmą, jo imunitetą ir normalizuoja širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Šis užkandis greitai išpopuliarėjo ir paplito visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Išimkite puodą ir supilkite į jį pomidorų sultis. Įberkite druskos, cukraus, acto ir porą česnako skiltelių. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir viską virkite, kol užvirs, nuolat maišydami, kad nesudegtų.
Žingsnis 2
Paruoškite stiklainius ir nuplautus pomidorus. Į stiklainius sudėkite sveikus pomidorus, pažiūrėkite, kiek jų tilps į stiklainį, gerai juos užspauskite, į kiekvieną stiklainį įdėkite po 2-3 skilteles česnako ir pipirų grūdelių.
Žingsnis 3
Supilkite pomidorų sultis į stiklainius, uždenkite stiklainius dangteliais, bet neužsukite jų per daug sandariai. Įdėkite stiklainius į puodą su vandeniu ir užvirinkite, užsukite stiklainius, atvėsinkite ir padėkite į rūsį.
Kategorijos