Marinuoti raudonieji kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti raudonieji kopūstai

Raudonieji kopūstai retai naudojami patiekalams gaminti, tačiau tai puiki daržovė spalvingiems užkandžiams. Kartu su morkomis, svogūnais ir česnakais iš jų galima paruošti skanių vitamininių salotų, kurias galima laikyti stiklainiuose žiemai arba valgyti iš karto po gaminimo. Taip pat raudonuosius kopūstus galima marinuoti. Šis paruošimo būdas nepareikalaus daug pastangų ir laiko, o paruoštas patiekalas džiugins savo skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
21 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite raudonuosius kopūstus.

Žingsnis 2

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 2
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - apskritimais, o morkas - plonais šiaudeliais.

Žingsnis 3

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 3
Paruoškite marinatą. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Įpilkite augalinio aliejaus, acto, cukraus, druskos, kalendros, lauro lapelių ir pipirų. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 4
Supjaustytus kopūstus, svogūnus, morkas ir česnakus sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 5

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 5
Daržoves išmaišykite ir užpilkite marinatu. Kad šviežios daržovės neišvirtų, marinatą geriau iš anksto šiek tiek atvėsinti.

Žingsnis 6

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 6
Perkelkite kopūstus į stiklainį ir laikykite.

Žingsnis 7

Marinuoti raudonieji kopūstai Žingsnis 7
Prieš pat patiekdami išimkite kopūstus iš stiklainio ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos