Publikavimo data: 2024-03-26
Marinuoti saldieji pipirai su česnakais žiemai
Populiarūs ir visų mėgstami pipirai yra puikus produktas sukti. Jį galima derinti su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Pridėjus česnako, žolelių ir marinato, ne tik ilgiau laikomos, bet ir naujai atsiskleidžia paprikos skonis. Česnakas suteikia aštraus skonio, o prieskoninės žolelės taip pat puikiai papuošia!
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Išimkite paprikos šerdį ir sėklas. Perpjaukite pusiau.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Paimkite puodą, pripilkite į jį vandens, acto ir užvirinkite.
Žingsnis 5
Supjaustytas paprikas suberkite į verdantį vandenį ir virkite 5 min.
Žingsnis 6
Į iš anksto sterilizuotą stiklainį įdėkite keletą pipirų griežinėlių.
Žingsnis 7
Į stiklainį įdėkite česnaką.
Žingsnis 8
Įdėkite susmulkintų žolelių.
Žingsnis 9
Užpildykite stiklainį paprikomis iki kraštų.
Žingsnis 10
Supilkite marinatą į stiklainį ir uždarykite dangtelį smeigtuku.
Kategorijos