Marinuoti šonkauliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Marinuoti šonkauliukai

Jei pasirinkote gerą mėsą, jos pakaks, kad šonkauliukai būtų sultingi ir minkšti. Kokybiškos kiaulienos paviršius turi būti blizgantis. Paspauskite mėsą, įdubimas turėtų greitai atsistatyti. Mirkymas ir marinavimas padės suminkštinti ne pačią geriausią mėsą, tačiau taip pat turės įtakos skoniui. Kiaulienos šonkauliukų marinavimo receptai pagrįsti tokiais ingredientais kaip medus, garstyčios, uogos, natūralios sultys ir sojų padažas.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti šonkauliukai Žingsnis 1
Marinuokite mėsą prieskoniuose. Sudėkite šonkauliukus į puodą arba dubenį, kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaku, pabarstykite žolelėmis, pipirais ir druska. Tada įpilkite 3-4 šaukštus sojų padažo. Rankomis lengvai sutrinkite svogūnų žiedus ir sudėkite juos ant mėsos. Viską gerai išmaišykite, kad šonkauliukai tolygiai pasidengtų marinatu. Uždenkite mėsą dangčiu arba lėkšte ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Marinuoti šonkauliukai Žingsnis 2
Iškepkite marinuotus šonkauliukus. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi arba išklokite folija. Į paruoštą formą sudėkite marinuotus jautienos šonkauliukus ir uždenkite folija. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos