Publikavimo data: 2024-04-17
Marinuoti šonkauliukai
Jei pasirinkote gerą mėsą, jos pakaks, kad šonkauliukai būtų sultingi ir minkšti. Kokybiškos kiaulienos paviršius turi būti blizgantis. Paspauskite mėsą, įdubimas turėtų greitai atsistatyti. Mirkymas ir marinavimas padės suminkštinti ne pačią geriausią mėsą, tačiau taip pat turės įtakos skoniui. Kiaulienos šonkauliukų marinavimo receptai pagrįsti tokiais ingredientais kaip medus, garstyčios, uogos, natūralios sultys ir sojų padažas.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą prieskoniuose. Sudėkite šonkauliukus į puodą arba dubenį, kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaku, pabarstykite žolelėmis, pipirais ir druska. Tada įpilkite 3-4 šaukštus sojų padažo. Rankomis lengvai sutrinkite svogūnų žiedus ir sudėkite juos ant mėsos. Viską gerai išmaišykite, kad šonkauliukai tolygiai pasidengtų marinatu. Uždenkite mėsą dangčiu arba lėkšte ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Iškepkite marinuotus šonkauliukus. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi arba išklokite folija. Į paruoštą formą sudėkite marinuotus jautienos šonkauliukus ir uždenkite folija. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1,5 valandos.
Kategorijos