Publikavimo data: 2024-06-08
Marinuoti šonkauliukai orkaitėje
Orkaitėje marinuoti šonkauliukai - tai apelsinų sultyse su citrina ir prieskoniais marinuoti šonkauliukai, tada kepti orkaitėje folijoje. Patiekalas būna labai minkštas, sultingas ir aromatingas. Tinka ir užkandžiui, ir pietums.
Žingsnis 1
Paimkite šonkaulius ir pašalinkite iš jų venas. Paruoškite marinatą. Išspauskite apelsino ir citrinos sultis. Sultis sumaišykite su sojų padažu, garstyčiomis, medumi ir prieskoniais.
Žingsnis 2
Supilkite marinatą į šonkauliukus ir marinuokite juos 2 valandas. Retkarčiais juos apverskite, kad marinuotųsi iš visų pusių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C . Išklokite kepimo foliją ir sudėkite ant jos marinuotus šonkauliukus. Kepkite šonkauliukus folijoje 40 minučių.
Žingsnis 4
Atidarykite foliją ir kepkite šonkauliukus dar 10 minučių. Naudokite žemesnę temperatūrą, kad mėsa paruduotų, bet nesudegtų.
Kategorijos