Publikavimo data: 2024-06-15
                Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms
                                
                    Pateikiame neįprasto marinato salotoms ir sumuštiniams receptą. Gaminant naudojama daug prieskonių: česnakas, anyžius, garstyčios, kalendra, imbieras, aitrioji paprika. Dėl jų patiekalo skonis tampa sodrus ir ryškus.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Prieskonius sudėkite į sūrmaišį arba arbatos puodelį. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus supjaustykite plonais žiedais ir sudėkite į karščiui atsparų stiklinį indą sandariu dangteliu.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Puode sumaišykite actą, obuolių sultis, smulkiai supjaustytą imbierą, druską, cukrų ir visus prieskonius. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, maišykite, kol cukrus ir druska visiškai ištirps.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Supilkite paruoštą sūrymą ant stiklainyje esančių agurkų. Sandariai uždarykite dangtelį ir leiskite stiklainyje atvėsti. Dėkite į šaldytuvą ir marinuokite bent 12 valandų.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos