Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms

Pateikiame neįprasto marinato salotoms ir sumuštiniams receptą. Gaminant naudojama daug prieskonių: česnakas, anyžius, garstyčios, kalendra, imbieras, aitrioji paprika. Dėl jų patiekalo skonis tampa sodrus ir ryškus.
Gaminimo laikas
740 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
51 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms Žingsnis 1
Prieskonius sudėkite į sūrmaišį arba arbatos puodelį. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus supjaustykite plonais žiedais ir sudėkite į karščiui atsparų stiklinį indą sandariu dangteliu.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms Žingsnis 2
Puode sumaišykite actą, obuolių sultis, smulkiai supjaustytą imbierą, druską, cukrų ir visus prieskonius. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, maišykite, kol cukrus ir druska visiškai ištirps.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai ir agurkai sumuštiniams ir salotoms Žingsnis 3
Supilkite paruoštą sūrymą ant stiklainyje esančių agurkų. Sandariai uždarykite dangtelį ir leiskite stiklainyje atvėsti. Dėkite į šaldytuvą ir marinuokite bent 12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos