Marinuoti svogūnai ir morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti svogūnai ir morkos

Šios salotos puikiai tinka kaip garnyras prie bet kokio žuvies patiekalo. Aštrūs svogūnai kartu su sūdyta žuvimi taps gardžiausiu užkandžiu ant jūsų stalo. O apie apsaugines svogūnų savybes nuo įvairių peršalimo ir virusinių ligų parašyta daugybė knygų. Todėl šis receptas tikrai turėtų būti kiekvienos šeimininkės kulinarinėje knygoje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai ir morkos Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pamirkykite peilį šaltame vandenyje, kad svogūnas mažiau rėžtų akis. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka arba supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai ir morkos Žingsnis 2
Sumaišykite morkas ir svogūnus, suberkite cukrų ir druską. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai ir morkos Žingsnis 3
Sumaišykite actą ir aliejų ir užpilkite marinatą ant morkų ir svogūnų. Suberkite prieskonius.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai ir morkos Žingsnis 4
Uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 5

Marinuoti svogūnai ir morkos Žingsnis 5
Praėjus reikiamam laiko tarpui nuimkite foliją, išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos