Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuoti svogūnai ir morkos
Šios salotos puikiai tinka kaip garnyras prie bet kokio žuvies patiekalo. Aštrūs svogūnai kartu su sūdyta žuvimi taps gardžiausiu užkandžiu ant jūsų stalo. O apie apsaugines svogūnų savybes nuo įvairių peršalimo ir virusinių ligų parašyta daugybė knygų. Todėl šis receptas tikrai turėtų būti kiekvienos šeimininkės kulinarinėje knygoje.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pamirkykite peilį šaltame vandenyje, kad svogūnas mažiau rėžtų akis. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka arba supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite morkas ir svogūnus, suberkite cukrų ir druską. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite actą ir aliejų ir užpilkite marinatą ant morkų ir svogūnų. Suberkite prieskonius.
Žingsnis 4
Uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 5
Praėjus reikiamam laiko tarpui nuimkite foliją, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos