Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti svogūnai majoneze
Jei mėgstate neįprastus aštrius užkandžius, būtinai išbandykite majoneze marinuotus svogūnus! Marinuoti svogūnai tinka prie mėsos patiekalų, įskaitant mėsos ir paukštienos kebabus, taip pat naudojami įvairioms salotoms ruošti. Majoneze marinuoti svogūnai yra malonaus aštraus skonio ir lengvo aromato, todėl jūsų patiekalai bus dar skanesni!
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 3
Perkelkite svogūną į gilų dubenį, suberkite papriką ir žoleles.
Žingsnis 4
Taip pat pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Paskutinis ingredientas - majonezas.
Žingsnis 6
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir palikite marinuotis 25-30 minučių.
Žingsnis 7
Patiekite šį patiekalą kaip atskirą užkandį arba kaip priedą prie kitų patiekalų. Gero apetito!
Kategorijos