Marinuoti svogūnai obuolių acte pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti svogūnai obuolių acte

Marinuoti svogūnai pasižymi visomis naudingomis šios šviežios daržovės savybėmis. Saikingas šio patiekalo vartojimas normalizuoja virškinimą, gerina virškinamojo trakto veiklą, turi antivirusinių savybių. Obuolių acte marinuoti svogūnai puikiai dera su mėsos patiekalais, gali būti naudojami salotoms ruošti arba patiekiami kaip savarankiškas sūrus užkandis. Prieš patiekdami nepamirškite patiekalo papuošti keliomis šviežių žolelių šakelėmis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 2
Perkelkite susmulkintus svogūnus į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite prieskonius ir druską.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 4
Į svogūnus suberkite granuliuotą cukrų.

Žingsnis 5

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 5
Į svogūnus supilkite augalinį aliejų ir obuolių sidro actą.

Žingsnis 6

Marinuoti svogūnai obuolių acte Žingsnis 6
Gerai išmaišykite svogūnus ir palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 7

Išdėliokite marinuotus svogūnus į serviravimo lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos