Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti svogūnai obuolių acte
Marinuoti svogūnai pasižymi visomis naudingomis šios šviežios daržovės savybėmis. Saikingas šio patiekalo vartojimas normalizuoja virškinimą, gerina virškinamojo trakto veiklą, turi antivirusinių savybių. Obuolių acte marinuoti svogūnai puikiai dera su mėsos patiekalais, gali būti naudojami salotoms ruošti arba patiekiami kaip savarankiškas sūrus užkandis. Prieš patiekdami nepamirškite patiekalo papuošti keliomis šviežių žolelių šakelėmis.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Perkelkite susmulkintus svogūnus į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite prieskonius ir druską.
Žingsnis 4
Į svogūnus suberkite granuliuotą cukrų.
Žingsnis 5
Į svogūnus supilkite augalinį aliejų ir obuolių sidro actą.
Žingsnis 6
Gerai išmaišykite svogūnus ir palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 7
Išdėliokite marinuotus svogūnus į serviravimo lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos