Marinuoti svogūnai silkei pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti svogūnai silkei

Silkė yra vienas mėgstamiausių patiekalų ant šventinio ir kasdienio stalo rusų šeimose. Supjaustę šią sūdytą žuvį ir ją papildę, pavyzdžiui, virtomis bulvėmis, galite savo šeimai pateikti sočią vakarienę. Tradiciškai silkė papildoma kvapniais svogūnais. Juos galima iš karto patiekus dėti į silkės dubenį arba marinuoti iš anksto. Marinuoti svogūnai būna traškūs ir sultingi ir puikiai papildo žuvį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite druską, cukrų, augalinį aliejų ir vandenį.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 4
Į marinatą sudėkite svogūnus ir žoleles. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 5
Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 6

Marinuoti svogūnai silkei Žingsnis 6
Marinuotus svogūnus patiekite kartu su silke.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos