Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuoti svogūnai silkei
Silkė yra vienas mėgstamiausių patiekalų ant šventinio ir kasdienio stalo rusų šeimose. Supjaustę šią sūdytą žuvį ir ją papildę, pavyzdžiui, virtomis bulvėmis, galite savo šeimai pateikti sočią vakarienę. Tradiciškai silkė papildoma kvapniais svogūnais. Juos galima iš karto patiekus dėti į silkės dubenį arba marinuoti iš anksto. Marinuoti svogūnai būna traškūs ir sultingi ir puikiai papildo žuvį.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite druską, cukrų, augalinį aliejų ir vandenį.
Žingsnis 4
Į marinatą sudėkite svogūnus ir žoleles. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 6
Marinuotus svogūnus patiekite kartu su silke.
Kategorijos