Marinuoti svogūnai su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti svogūnai su citrina

Marinuotų svogūnų su citrina galima dėti į bet kokius mėsos patiekalus. O kebabams jis tiesiog nepakeičiamas. Šiame marinate marinuoti svogūnai būna labai skanūs, todėl jis puikiai tiks ir receptuose, kuriuose naudojami žali svogūnai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai su citrina Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai su citrina Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite reikiamą cukraus kiekį ir gerai išmaišykite. Tada įberkite reikiamą kiekį druskos.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai su citrina Žingsnis 3
Perpjaukite citriną per pusę. Iš pusių išspauskite sultis ir vieną jų sutarkuokite. Sumaišykite žievelę su citrinos sultimis.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai su citrina Žingsnis 4
Pašildykite nedidelį kiekį vandens, supilkite citrinos sultis ir užpilkite marinatą ant svogūnų. Uždenkite maistine plėvele.

Žingsnis 5

Marinuoti svogūnai su citrina Žingsnis 5
Palikite marinuotis 30 minučių

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos