Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuoti svogūnai su citrina
Marinuotų svogūnų su citrina galima dėti į bet kokius mėsos patiekalus. O kebabams jis tiesiog nepakeičiamas. Šiame marinate marinuoti svogūnai būna labai skanūs, todėl jis puikiai tiks ir receptuose, kuriuose naudojami žali svogūnai.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite reikiamą cukraus kiekį ir gerai išmaišykite. Tada įberkite reikiamą kiekį druskos.
Žingsnis 3
Perpjaukite citriną per pusę. Iš pusių išspauskite sultis ir vieną jų sutarkuokite. Sumaišykite žievelę su citrinos sultimis.
Žingsnis 4
Pašildykite nedidelį kiekį vandens, supilkite citrinos sultis ir užpilkite marinatą ant svogūnų. Uždenkite maistine plėvele.
Žingsnis 5
Palikite marinuotis 30 minučių
Kategorijos