Publikavimo data: 2025-08-17
Marinuoti svogūnai su krapais
Marinuoti svogūnai pasižymi tomis pačiomis teigiamomis savybėmis kaip ir švieži svogūnai. Marinuoti svogūnai yra būtinas daugelio patiekalų ingredientas. Jis ne tik skanus, bet ir labai naudingas žmogaus organizmui. Sistemingai vartojant marinuotus svogūnus normalizuojasi virškinimo funkcijos, gerėja virškinamojo trakto veikla, jie turi antivirusinį poveikį organizmui. Jais galima gardinti daugelį mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat naudoti kaip salotų ir šaltų užkandžių ingredientą.
Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite vandenį, actą, cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite, kol ištirps visos kruopos. Įberkite pipirų ir apynių. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į marinatą sudėkite svogūnus ir palikite 10 minučių. Po to marinatą nusunkite ir į svogūnus suberkite žoleles.
Kategorijos