Marinuoti svogūnai su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuoti svogūnai su krapais

Marinuoti svogūnai pasižymi tomis pačiomis teigiamomis savybėmis kaip ir švieži svogūnai. Marinuoti svogūnai yra būtinas daugelio patiekalų ingredientas. Jis ne tik skanus, bet ir labai naudingas žmogaus organizmui. Sistemingai vartojant marinuotus svogūnus normalizuojasi virškinimo funkcijos, gerėja virškinamojo trakto veikla, jie turi antivirusinį poveikį organizmui. Jais galima gardinti daugelį mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat naudoti kaip salotų ir šaltų užkandžių ingredientą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai su krapais Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite vandenį, actą, cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite, kol ištirps visos kruopos. Įberkite pipirų ir apynių. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai su krapais Žingsnis 2
Į marinatą sudėkite svogūnus ir palikite 10 minučių. Po to marinatą nusunkite ir į svogūnus suberkite žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos