Marinuoti svogūnai su sumaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti svogūnai su sumaku

Sumakas yra rytietiškas prieskonis, gaminamas iš jaunų sumako tanino augalo uogų. Uogos džiovinamos ir malamos. Gautas prieskonis yra neįprastos raudonos ir bordo spalvos, saldžiarūgščio uogų skonio. Sumakas naudojamas Rytų šalių virtuvėse. Pavyzdžiui, Kaukaze jo dedama į kebabų marinatą. Siūlome jums gardžių marinuotų svogūnų su sumaku receptą. Šis užkandis tiks prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai su sumaku Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai su sumaku Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai su sumaku Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną sudėkite į nedidelį dubenėlį. Sudėkite sumaką, cukrų, druską, krapus ir balzaminį actą. Išmaišykite ir sutrinkite svogūnus rankomis, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sulčių. Palikite svogūnus marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai su sumaku Žingsnis 4
Marinuoti svogūnai su sumaku paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos