Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti svogūnai su sumaku
Sumakas yra rytietiškas prieskonis, gaminamas iš jaunų sumako tanino augalo uogų. Uogos džiovinamos ir malamos. Gautas prieskonis yra neįprastos raudonos ir bordo spalvos, saldžiarūgščio uogų skonio. Sumakas naudojamas Rytų šalių virtuvėse. Pavyzdžiui, Kaukaze jo dedama į kebabų marinatą. Siūlome jums gardžių marinuotų svogūnų su sumaku receptą. Šis užkandis tiks prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis plunksnelėmis.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną sudėkite į nedidelį dubenėlį. Sudėkite sumaką, cukrų, druską, krapus ir balzaminį actą. Išmaišykite ir sutrinkite svogūnus rankomis, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sulčių. Palikite svogūnus marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 4
Marinuoti svogūnai su sumaku paruošti. Gero apetito!
Kategorijos