Marinuoti svogūnai žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuoti svogūnai žiemai

Svogūnų nauda neabejotina, tačiau ne visi mėgsta valgyti šią daržovę žalią. Siūlome stiklainiuose paruošti marinuotų svogūnų, kuriuos galėsite patiekti ir kaip priedą prie patiekalų, ir kaip savarankišką užkandį, ir naudoti kaip salotų ar kitų patiekalų ingredientą. Galite naudoti tos pačios veislės svogūnus, tačiau rekomenduojame derinti skirtingų veislių svogūnus, pavyzdžiui, raudonuosius salotinius svogūnus ir baltuosius svogūnus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 2
Puode sumaišykite cukrų, druską, pipirų žirnelius, gvazdikėlius ir lauro pipirus.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 3
Į sausus ingredientus supilkite actą.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 4
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens.

Žingsnis 5

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 5
Užvirinkite marinatą.

Žingsnis 6

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus į stiklainį.

Žingsnis 7

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 7
Supilkite marinatą ant svogūnų.

Žingsnis 8

Marinuoti svogūnai žiemai Žingsnis 8
Uždenkite stiklainį dangteliu ir padėkite preparatą vėsioje, tamsioje vietoje. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos