Publikavimo data: 2024-05-26
Marinuoti svogūnai žiemai
Svogūnų nauda neabejotina, tačiau ne visi mėgsta valgyti šią daržovę žalią. Siūlome stiklainiuose paruošti marinuotų svogūnų, kuriuos galėsite patiekti ir kaip priedą prie patiekalų, ir kaip savarankišką užkandį, ir naudoti kaip salotų ar kitų patiekalų ingredientą. Galite naudoti tos pačios veislės svogūnus, tačiau rekomenduojame derinti skirtingų veislių svogūnus, pavyzdžiui, raudonuosius salotinius svogūnus ir baltuosius svogūnus.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Puode sumaišykite cukrų, druską, pipirų žirnelius, gvazdikėlius ir lauro pipirus.
Žingsnis 3
Į sausus ingredientus supilkite actą.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens.
Žingsnis 5
Užvirinkite marinatą.
Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus į stiklainį.
Žingsnis 7
Supilkite marinatą ant svogūnų.
Žingsnis 8
Uždenkite stiklainį dangteliu ir padėkite preparatą vėsioje, tamsioje vietoje. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos