Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais

Paprastas ir ekonomiškas patiekalas jūsų pietų stalui. Šis receptas lengvai paįvairins jūsų stalą, jei pavargote nuo kasdienių patiekalų. Vištienos skrandukai labai naudingi organizmui, juose yra visaverčių gyvūninių baltymų, taip pat daug folio rūgšties. Paruoštą patiekalą galima patiekti su bulvių koše arba grūdų garnyru. Taip skrandukų skonis atsiskleis visu pajėgumu. Receptą lengva paruošti, todėl su juo susidoros net pradedantysis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, lauro lapą ir juodųjų pipirų. Į verdantį vandenį sudėkite vištienos skrandukus, užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės (apie 1,5 val.).

Žingsnis 2

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai sukapokite česnaką ir petražoles.

Žingsnis 3

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais Žingsnis 3
Nusausinkite virtus skrandžius, supjaustykite juos juostelėmis

Žingsnis 4

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais Žingsnis 4
Sumaišykite svogūnus, česnakus, petražoles ir gilės. Užpilkite obuolių actu, išmaišykite, įpilkite sojų padažo. Palikite marinuotis 24 valandas.

Žingsnis 5

Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais Žingsnis 5
Išimkite paruoštą patiekalą iš šaldytuvo, dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos