Publikavimo data: 2024-06-22
Marinuoti vištienos skrandžiai su svogūnais
Paprastas ir ekonomiškas patiekalas jūsų pietų stalui. Šis receptas lengvai paįvairins jūsų stalą, jei pavargote nuo kasdienių patiekalų. Vištienos skrandukai labai naudingi organizmui, juose yra visaverčių gyvūninių baltymų, taip pat daug folio rūgšties. Paruoštą patiekalą galima patiekti su bulvių koše arba grūdų garnyru. Taip skrandukų skonis atsiskleis visu pajėgumu. Receptą lengva paruošti, todėl su juo susidoros net pradedantysis.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, lauro lapą ir juodųjų pipirų. Į verdantį vandenį sudėkite vištienos skrandukus, užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės (apie 1,5 val.).
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai sukapokite česnaką ir petražoles.
Žingsnis 3
Nusausinkite virtus skrandžius, supjaustykite juos juostelėmis
Žingsnis 4
Sumaišykite svogūnus, česnakus, petražoles ir gilės. Užpilkite obuolių actu, išmaišykite, įpilkite sojų padažo. Palikite marinuotis 24 valandas.
Žingsnis 5
Išimkite paruoštą patiekalą iš šaldytuvo, dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos