Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti vištienos sparneliai
Marinuoti sparneliai kebabui - gruziniškos virtuvės receptas. Visus, kurie mėgsta marinuotus vištienos sparnelius, šis paruošimo būdas neabejotinai nustebins - net labiausiai išlepintus gurmanus. Kepant marinuotus su prieskoniais sparnelius, jų vidus išlieka sultingas, o išorė tampa traški, su rusva plutele. Prieš marinuojant mėsą, ekspertai rekomenduoja iš anksto pasiruošti marinatą sumaišant reikiamus ingredientus.
Žingsnis 1
Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus. Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite majonezą, pomidorų pastą, sojų padažą. Česnaką sutrinkite presu ir suberkite į dubenį. Padažą pagardinkite pipirais. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pamirkykite mėsą marinate. Sudėkite sparnelius į marinatą ir gerai išmaišykite, kad mišinys tolygiai padengtų mėsą. Sparnelius marinate mirkykite bent 30 minučių.
Žingsnis 3
Kepkite kebabą ant žarijų. Įkaitinkite anglis medžio anglių kepsninėje. Užmaukite sparnelius ant iešmelių ir kepkite maždaug po 20 minučių iš kiekvienos pusės. Periodiškai apverskite iešmus ir patikrinkite, ar sparneliai iškepę.
Kategorijos