Marinuoti vyšniniai pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuoti vyšniniai pomidorai

Šiais laikais yra daugybė marinuotų pomidorų receptų. Kai kurie jų skiriasi marinato sudėtimi, kiti - pomidorų rūšimis. Siūlome išbandyti mūsų receptą su vyšniniais pomidorais. Tai puikus pasiruošimas žiemai. Tokie pomidorai derinami su daugeliu patiekalų, todėl labai greitai suvalgomi.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
29 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti vyšniniai pomidorai Žingsnis 1
Sterilizuokite visus stiklainius ir dangtelius. Supjaustykite svogūnus žiedais. Į stiklainius sudėkite salierus, 3-4 vnt. juodųjų pipirų, 1 vnt. česnakų, keletą svogūnų žiedų.

Žingsnis 2

Marinuoti vyšniniai pomidorai Žingsnis 2
Per vidurį tolygiai išdėliokite pomidorus, aitriąją papriką ir paprikas, lauro lapą, juoduosius pipirus ir svogūną. Ant viršaus išdėliokite likusius pomidorus.

Žingsnis 3

Marinuoti vyšniniai pomidorai Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį ir supilkite į kiekvieną stiklainį, užsukite dangtelius ir palikite 7 minutes pastovėti. Išpilkite vandenį į puodą. Vėl užvirinkite vandenį, supilkite į stiklainius ir uždengę dangteliais palikite 5-10 minučių. Nusunkite vandenį į puodą, užvirinkite ir įpilkite druskos, cukraus, acto. Taip virkite 5 minutes ir supilkite į stiklainius. Uždėkite dangtelius ir užsukite. Palikite po šiltu pledu per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos