Marinuoti vyšniniai pomidorai su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuoti vyšniniai pomidorai su petražolėmis

Vyšniniai pomidorai Viduržemio jūros regione plačiai naudojami beveik visuose patiekaluose. Yra daugybė vyšninių pomidorų veislių, taip pat įvairių jų naudojimo kulinarijoje variantų. Juose gausu kalio, kalcio, geležies, C, B grupės vitaminų. Vyšniniai pomidorai vartojami salotose, marinuojami, naudojami sriubose ir padažuose.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti vyšniniai pomidorai su petražolėmis Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Cukrų ir druską užpilkite vandeniu, sudėkite smulkintas petražoles ir smulkintą česnaką. Tada supilkite actą ir augalinį aliejų. Išmaišykite ir palikite, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Marinuoti vyšniniai pomidorai su petražolėmis Žingsnis 2
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir paruoškite naudojimui.

Žingsnis 3

Marinuoti vyšniniai pomidorai su petražolėmis Žingsnis 3
Supilkite padažą ant pomidorų, išmaišykite ir palikite pomidorus marinate 40 minučių. Taip pat galite juos įdėti į šaldytuvą, kad marinatas geriau įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos