Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai

Tai paprastas marinuotų užkandžių grybų receptas. Svarbiausia, kad grybai būtų nedideli.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai Žingsnis 1
Grybus gerai nuplaukite, nulupkite.

Žingsnis 2

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai Žingsnis 2
Virkite pasūdytame vandenyje 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai Žingsnis 3
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 4

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai Žingsnis 4
Grybus pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite česnako, acto ir augalinio aliejaus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Marinuoti "Zakusochnye" pievagrybiai Žingsnis 5
Įdėkite į stiklainį. Dėkite grybus į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos