Marinuoti žalieji pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Marinuoti žalieji pomidorai

Marinuoti žali pomidorai - rusų mėgstamas pikantiškas skanėstas. Jei ant stalo yra žalių pomidorų, rankos pačios jų siekia. Šį skanų užkandį galite pasigaminti žiemai. Reikia pasiimti pačių marinuotų žaliųjų pomidorų receptą daržovių, vandens, druskos ir prieskonių marinuotiems pomidorams, kurių galima rasti žemės ūkio produktų turguje. Žalieji pomidorai puikiai dera su mėsos patiekalais ir bulvių garnyrais.
Gaminimo laikas
70580 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
22 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti žalieji pomidorai Žingsnis 1
Perdirbkite produktus, skirtus marinavimui. Serbentų ir krienų lapus lengvai susmulkinkite rankomis, krapus supjaustykite stambiais gabalėliais. Iš aštriosios paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite ją žiedais.

Žingsnis 2

Marinuoti žalieji pomidorai Žingsnis 2
Paruoškite stiklainius. Ant kiekvieno stiklainio dugno paskirstykite krienų lapus, serbentus ir krapų šakeles. Pripildykite stiklainį iki pusės pomidorais, įdėkite aštriosios paprikos gabaliukų, porą česnako skiltelių, 3-5 pipirų žirnelius. Į stiklainius sandariai sudėkite likusius pomidorus ir žaliuosius prieskonius.

Žingsnis 3

Marinuoti žalieji pomidorai Žingsnis 3
Paruoškite sūrymą. Paimkite puodą, supilkite vandenį, suberkite druską, ištirpinkite visus kristalus, maišydami šaukštu. Užpilkite pomidorus sūrymu iki pat viršaus. Sandariai uždarykite plastikiniais dangteliais. Preparatą laikykite šaldytuve. Pomidorams sūryti reikia 1,5 mėnesio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos