Marinuoti žiediniai kopūstai su actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu

Marinuoti žiediniai kopūstai - puikus lengvo pikantiško užkandžio variantas, kurį galite patiekti pietums arba vakarienei. Patiekalas tinka gavėnios ir vegetariškam valgiaraščiui. Prie patiekalo gražiai tiks tarkuotos morkos arba smulkiai supjaustytos šviežios žolelės. Jei pageidaujate, į marinatą taip pat galite įberti mėgstamų prieskonių. Jei marinavimui nenorite naudoti acto, pakeiskite jį citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą padalykite į žiedynus.

Žingsnis 2

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį, suberkite cukrų, druską, actą, lauro lapą ir kvapiuosius pipirus.

Žingsnis 3

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 3
Žiedinių kopūstų žiedynus 5 minutes pavirkite marinate. Tuomet išimkite juos dantytu šaukštu, nenusausindami marinato.

Žingsnis 4

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 4
Žiedinius kopūstus sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 5

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 5
Kopūstus užpilkite karštu marinatu, įpilkite aliejaus. Uždenkite lėkštę dangčiu ir palikite visiškai atvėsti.

Žingsnis 6

Marinuoti žiediniai kopūstai su actu Žingsnis 6
Nusausinkite marinatą ir patiekite patiekalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos