Marinuoti žiediniai kopūstai su paprikomis ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuoti žiediniai kopūstai su paprikomis ir morkomis

Marinuoti žiediniai kopūstai - puikus šventinio stalo priedas. Šį patiekalą galima patiekti pusryčiams arba vakarienei. Žiedinius kopūstus reikėtų paruošti iš anksto, nes jiems marinuoti reikia daug laiko. Jį lengva paruošti dėl paprastų ingredientų. Puikiai tinka pasninkaujantiems žmonėms.
Gaminimo laikas
660 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti žiediniai kopūstai su paprikomis ir morkomis Žingsnis 1
Papriką supjaustykite griežinėliais, tada sutarkuokite morkas. Kopūstą padalykite į gabalėlius, tada virtuviniu peiliu susmulkinkite petražoles.

Žingsnis 2

Marinuoti žiediniai kopūstai su paprikomis ir morkomis Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų, druską, actą ir saulėgrąžų aliejų, supilkite į puodą, leiskite marinatui atvėsti ir 4 minutes pavirkite kopūstus.

Žingsnis 3

Marinuoti žiediniai kopūstai su paprikomis ir morkomis Žingsnis 3
Sumaišykite visas daržoves ir užpilkite marinatu. Palikite patiekalą 10 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos