Publikavimo data: 2024-06-16
Marinuoti žiediniai kopūstai su prieskoniais
Žiediniai kopūstai yra naudingų medžiagų, vitaminų ir mineralų lobynas. Žiediniuose kopūstuose yra daug pektinų, obuolių ir citrinos rūgšties. Produktas yra mažai kaloringas ir tinka žmonių, kenčiančių nuo antsvorio, mitybai. Kopūstai padeda šalinti cholesterolį. O svarbiausia, kad perdirbti ir marinuoti jie nepraranda savo naudingųjų savybių.
Žingsnis 1
Sudėkite sluoksniais į sterilizuotą stiklainį. Kopūstų sluoksnis, tada morkų sluoksnis.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį, tada sudėkite visus prieskonius, druską, cukrų. Tada išjunkite ugnį ir supilkite actą bei aliejų. Supilkite sūrymą į stiklainius.
Kategorijos