Marinuoti žiediniai kopūstai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Marinuoti žiediniai kopūstai su prieskoniais

Žiediniai kopūstai yra naudingų medžiagų, vitaminų ir mineralų lobynas. Žiediniuose kopūstuose yra daug pektinų, obuolių ir citrinos rūgšties. Produktas yra mažai kaloringas ir tinka žmonių, kenčiančių nuo antsvorio, mitybai. Kopūstai padeda šalinti cholesterolį. O svarbiausia, kad perdirbti ir marinuoti jie nepraranda savo naudingųjų savybių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti žiediniai kopūstai su prieskoniais Žingsnis 1
Sudėkite sluoksniais į sterilizuotą stiklainį. Kopūstų sluoksnis, tada morkų sluoksnis.

Žingsnis 2

Marinuoti žiediniai kopūstai su prieskoniais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį, tada sudėkite visus prieskonius, druską, cukrų. Tada išjunkite ugnį ir supilkite actą bei aliejų. Supilkite sūrymą į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos