Marinuotos geltonosios paprikos žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai

Marinuotos geltonosios paprikos - tai užkandis, kuris padės įvairiose situacijose. Tai bus puikus priedas prie kasdienės vakarienės, papuoš šventinį stalą ir patiks svečiams. Užkandis iš paprikų geras tuo, kad jį galima valgyti iš karto po paruošimo arba palikti tamsioje vietoje iki patogesnės progos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba karštoje orkaitėje 15 minučių, užsukamus dangtelius užvirinkite.

Žingsnis 2

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 2
Išvalykite paprikas nuo sėklų, supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 3

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 3
Supjaustytas paprikas perkelkite į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 4

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 4
Paprikas sumalkite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 5
Supjaustytas paprikas sudėkite į puodą ir užkaitinkite. Sudėkite nesmulkintas česnako skilteles ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir virkite kelias minutes.

Žingsnis 6

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 6
Įpilkite augalinio aliejaus, druskos, cukraus ir pipirų pagal skonį, išmaišykite.

Žingsnis 7

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 7
Užvirinkite susmulkintas paprikas, virkite kelias minutes maišydami, tada nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 8

Marinuotos geltonosios paprikos žiemai Žingsnis 8
Paruoštą pipirų užkandį supilkite į stiklainį, užsukite dangtelį ir padėkite saugoti tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos