Publikavimo data: 2024-03-23
Marinuotos geltonosios paprikos žiemai
Marinuotos geltonosios paprikos - tai užkandis, kuris padės įvairiose situacijose. Tai bus puikus priedas prie kasdienės vakarienės, papuoš šventinį stalą ir patiks svečiams. Užkandis iš paprikų geras tuo, kad jį galima valgyti iš karto po paruošimo arba palikti tamsioje vietoje iki patogesnės progos.
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba karštoje orkaitėje 15 minučių, užsukamus dangtelius užvirinkite.
Žingsnis 2
Išvalykite paprikas nuo sėklų, supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 3
Supjaustytas paprikas perkelkite į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 4
Paprikas sumalkite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Supjaustytas paprikas sudėkite į puodą ir užkaitinkite. Sudėkite nesmulkintas česnako skilteles ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir virkite kelias minutes.
Žingsnis 6
Įpilkite augalinio aliejaus, druskos, cukraus ir pipirų pagal skonį, išmaišykite.
Žingsnis 7
Užvirinkite susmulkintas paprikas, virkite kelias minutes maišydami, tada nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 8
Paruoštą pipirų užkandį supilkite į stiklainį, užsukite dangtelį ir padėkite saugoti tamsioje vietoje.
Kategorijos